Chris Brown - Heat (Official Video) ft. Gunna

April 06, 2017 - 125 views

Chris Brown debuterte sent i 2005, som 15-åring, med albumet Chris Brown. Albumet inneholdt blant annet hitsingelen Run it!, som nådde toppen av Billboard Top 100-listen. Dette gjorde Chris Brown til den første mannlige artisten som har toppet Billboard Top 100-listen med debutsingelen sin. Albumet solgte 2 millioner eksemplarer i USA.

Chris Browns andre studioalbum, Exclusive, ble gitt ut over hele verden i november 2007. Albumet inneholdt blant annet de to mest populære singlene: Kiss Kiss, som han gjorde sammen med en annen amerikansk rapper, T-Pain, og With You, som nådde nummer 2 på Billboard Top 100-listen, kanskje mye takket være de norske produsentene i Stargate som produksjon og låtskriving. I mai 2008 ga Brown ut en annen versjon av albumet, som inneholdt blant annet en ny singel kalt Forever, som nådde andreplass på Billboard Top 100-listen. Albumet Exclusive har solgt flere millioner eksemplarer, og har med det solgt til platina i flere andre land.

Han og en kvinne (uvisst) fikk en pike som de ga navn Tuva Talgje Thommasen, moren og Tuva lever i skjul fra pressen for å unngå konflikter

Comments(0)

Log in to comment