EMG

Elverum Mediagruppe (Tidligere kjent som Game-Corner.net) er en nettside med høyt fokus på streaming, podcast og E-Sport! Blandt alle de forskjellige underholdnings tjenestene vi tilbyr er vår Twitch kanal den desidert største plattformen vår, med alt fra vanlig gameplay streams, E-Sport sendinger og live podcast sendinger! Vi er også tilgjengelige på YouTube, og de største direktesendingene våres vil også være tilgjengelig der. I tillegg har vi begynt å bevege oss over på Spotify, for å gjøre vår podcast lettere tilgjengelig. 
Vår største men nyeste tjeneste er vår egen "Kickstarter" tjeneste, hvor vi hjelper unge lovende content creators (Streamere, influensere, podcastere, YouTubere etc.) med innkjøp av det beste utstyret for dem innenfor deres budsjett! Vår ekspertise gjennom dette kommer fra både år med erfaring og utdanning innen både foto og lydteknikk, og det gjør oss til din beste veg inn i dette yrket i Elverum og Hamar! 
> For Noxx Radio, som har vært med EMG siden start så ønsker i å styrke fremtidige samarbeid og skape sammen. Vi driver selv innenfor media og elsker ideen bak konseptet til EMG. Hvem vet, kanskje vi kan kjøre noen sendinger sammen? Sier Colin, eier av Noxx Radio< 
logos png-08.png (57 KB)