Vi søker radioverter!

March 21, 2021 - 06:43 PM

Vi søker nå frivillige radioverter som har lyst på en stilig hobby. Som radiovert hos Noxx Radio kan du sende da det passer deg, eller skape deg feks et ukentlig program som du kan sende på lufta direkte eller innspilt. Man sender hjemmefra og alt man trenger er en datamaskin ( Bærbar eller stasjoner ), mikrofon og et par låter. Så må man også ha internett da selvfølgelig.. Har du i tillegg litt kunnskap om dette og dataprogram som behøves er jo det bare lekkert. Har du ikke? Da er vi behjelpelig med dette og ikke minst opplæring. 

Vi er en frivillig nettradio med musikk døgnet rundt utenom programmer. Det er ikke betalt arbeid, da dette regnes som en hobby. Vi bak nettradio-kanalen har drevet med dette siden 2013 og har god erfaring og kunnskap om nettradio. Sendetider normalt sett er i helger, men også i ukedager om man ønsker dette. Bor det en aldri så liten radiovert i deg? Føler du at du har lyst til å prøve deg? Ta kontakt med oss i dag. 

Vi bruker ikke alt for vanskelige systemer for lytterne våre, det skal være så enkelt som å trykke play på vår nettside. Vi er også tilgjengelige på www.tunein.com hvor man kan høre flere hundre tusen radiokanaler over hele verden. 

- For våres del kan du allerede være på lufta i kveld om du ønsker! 

Som en del av Noxx Radio, er du med å gleder andre som hører på. 

Er det noe for deg? :) Ta kontakt på 955 28 123 eller studio@noxxradio.com :) 

See also

Hva vil du høre?

Hva vil du høre?

Comments(0)

Log in to comment