Velkommen til "nye" Noxx Radio


November 16, 2019

Vi ønsker da velkommen til "Nye" Noxx  Radio. Her har det skjedd forandringer siden dere sist har vært inne å tittet, vel forskjellene er vel egentlig det at Noxx Pluss og Noxx Hits har flyttet inn i hovedkanalen våres og med det, har vi en farge, en logo, et navn og vår stolthet samlet i en kanal. Etter en prøveperiode kom vi frem til at det beste er å ha en sterk kanal istedenfor å kjøre tre kanaler samtidig. Nå kan vi konsentrere oss om å lage enda mer, bedre og underholdende radio for deg. 

Redaksjonen trapper opp nå for å produsere nye programmer, podkastserier og mye nytt av redaksjonelt innhold på vår nettside. Vi håper du blir fornøyd med resultatet våres, det er tross alt your radio for life vi snakker om. ;-) 

Musikkrotasjonen er også ny, nå vil du få en god miks med musikk døgnet rundt. Vi snakker alle sjangere,men for det meste hits,pop,ballader,rock og country fra 70-talllet og helt opp til dags dato.. Vi vil hele tiden holde vår radiokanal oppdatert med ny musikk slik at du kan nyte den varierte musikken vi spiller for deg. Skulle du ha et ønske om at vi skal legge inn noe? send dette til post@noxxradio.com så ser vi på saken. 

Vi ønsker deg en god helg!  Takk for at du lytter til oss. 

Gi oss gjerne en tilbakemelding på hva du syntes om vår kanal. 

Comments(0)

Log in to comment