Vår nye rotasjon

March 01, 2021 - 03:58 PM

Vi har nå oppdatert mye av vår rotasjon og til en stor nyhet, satses det nå også enda mer på hits fra 70, 80 og 90-årene. Vi skal i tillegg til dette være gode på å holde databasen våres oppdatert på de største og nyeste låtene også. Kanalen "Noxx Radio" skal jo være for alle, eldre og unge. Vi håper med dette dere liker vår nye rotasjon, skulle du også ha forslag eller oppdager noe feil vennligst kontant oss på en mail til post@noxxradio.com 

Vi vil også på senere tidspunkt se på mulighetene for å få tilbake litt direktesendinger, samt DJ`s. Det jobbes daglig med dette, også det å få inn utenlandske som kan være med å holde det gående til tider. Tidligere gikk de forrige radiovertene over til FavorittRadio, hvor de er i dag. Det var helt nødvendig for Noxx med en ny start, tømme alle sluser og starte på nytt - sier ansvarlig redaktør Colin. Han håper på at det snart også kan bli litt livat på kanalen Noxx og ønsker samarbeid, forslag og tips hjertelig velkommen. Han legger også til at det er et par prosjekter som er under utvikling for at nettradiodriften skal bli enda bedre her. 

Vi har jo et par programmer i tankene allerede, som vi tenker å utvikle selv for å se om det fungerer sier han og legger til at dette er det han brenner for. 

See also

God påske & Påskenytt

God påske & Påskenytt

Nye lydpakker er bestilt!

Nye lydpakker er bestilt!

Comments(0)

Log in to comment