Påmelding til Noxx Talent


October 16, 2019

Det er tid for å åpne påmeldingen for talentkonkurransen Noxx Talent som går av stabelen om ikke lenge. Konkurransen handler om å sende inn en lydfil og alt som lager lyd kan være med å konkurrere. Det kan være sang, vitser, høytlesning, egenkomponert musikk, melodier, en fortelling eller kanskje du bare er god til å lage dyrelyder? Som sagt: Alt med lyd blir vurdert, og det er kun fantasien som setter grenser. 

Har du lyst eller vet du om noen som bør melde seg på? Klikk her for å melde på: https://forms.gle/BBP6FZBV1BBCKDh68 . Påmeldingen er åpen frem til 31. Desember 2019 klokken 12:00. Deretter vil alle bli kontaktet for videre informasjon, uansett om de er videre eller ikke. Det vil også 01. Januar bli laget en egen fane på vår nettside med alle oppdateringer av konkurransen, datoer og informasjoner om oppstart. Finalen vil stå i Mars 2020! 

Påmelding for talentkonkurransen hvor alt som lager lyd kan meldes på. I talentkonkurransen blir det tre runder, vi har et dommerpanel på tre dommere som har hver sin bakgrunn. Disse bestemmer hvilke 25 bidrag som går videre til runde 2. Etter runde nummer to blir det 5 som skal videre til finalen, og da er det dere der ute som skal stemme og bestemme, hvem som stikker av med førsteplassen. Vi gleder oss til en vår med talentkonkurranse på radio!

Premiepakkene og dommer-lansering vil bli offentliggjort i Desember 2019. 

Du kan spille inn lyden igjennom en video eller med tale-opptak på mobiltelefonen, pc`n eller kanskje du vil bruke proff utstyr? Vi er ikke ute etter lydkvaliteten men hva som skjer i lydopptaket. Får du problemer med påmelding/sending av filer så hjelper vi deg om du sender en mail til post@noxxradio.com

Regler og betingelser:
- Det 3-års aldersgrense for å delta i talentkonkurransen. 
- Man kan sende inn så mange bidrag man ønsker.
- Filen du laster opp må være lydfil eller video med lyd. Det er kun lyden som vil bli brukt.
- Så lenge det lager lyd kan det delta, det kan være en sang, fortelling, høytlesing, etterligning, en egenkomponert låt, melodi eller kanskje du bare er flink til å lage dyrelyder? Alt som lager lyd kan være så mangt. Kun fantasien setter grenser.
- Det er dommerpanelet som bestemmer hvem som går videre i kvalifiseringen og til runde 2.
- Det er folket som gjør avstemning i finalen.
- Ved å melde på, godkjenner du disse betingelsene som er satt og godkjenner også at lydfilen kan brukes på lufta av alle Noxx Radioˋs kanaler til bruk i konkurransen.
- Lydfilen/filen du laster opp, er det som vil bli brukt som grunnlag under hele konkurransen. Du skal altså ikke laste opp ny fil om du går videre.
- Dommerpanalet, Noxx Radio og sponsorer forbeholder retten til å avlyse konkurransen dersom ikke mange nok har meldt seg på.
- Noxx Radio forbeholder retten om å kunne justere antall, betingelser, premier og regler underveis om det skulle dukke opp hindringer eller uforutsette ting.
- Ingen av de ansatte i Noxx Radio kan melde seg på, eller har noe å si i utvelgelsen. Alle dommere er hentet inn eksternt. Familie/venner og bekjente av Noxx Radio`s personal kan dermed melde seg på konkurransen.

Vi gleder oss til å få din påmelding. Dommerpanelet venter deg! Oppstarten skjer i Januar 2020.
Påmeldingsfrist: 31. Desember 2019 klokken 12:00.

Comments(0)

Log in to comment