Noxx Radio dropper julemusikk!


December 06, 2019

Det er igjen blitt desember og Noxx Radio starter juleferien allerede nå. Mange av våre faste ukentlige programmer er fjernet fra programlisten, dette er rett og slett fordi programlederene har tatt juleferie. Ingen bekymring for alle programmer er tilbake i Januar 2020. Vi skal sørge for at dere blir underholdt i form av livesendinger titt og ofte frem til jul og nyttår. 

Skal det ikke skje noe fram til januar da? 

Så absolutt, vi skal sende flere livesendinger mot jul. Vi oppdaterer alle vår elyttere igjennom sosiale medier og på nettsiden her før vi går ut med livesendinger. Så det er bare å følge med folkens, spesielt facebooksiden våres er et populært sted der vi legger ut alle oppdateringer. 

Julemusikk, hvor blir det av den? 

Vi kommer til å spille julemusikk i livesendinger, men vi kommer for første gang i år til å droppe julemusikk i rotasjonen våres. Det har med den enkle saken å gjøre, at vi heller satser på å kjøre listepop, og det vanlige siden julemusikk får man inn overalt ellers, og det faktumet at dette er en nettradio. Vi har vært i tvil på om dette er den rette veien å gå. Det vet vi jo ikke helt sikker før vi har prøvd det, så for de som er lei julemusikk så vil Noxx Radio altså være oppdatert på alt annet enn det i år. 

Noen nyheter etter jul?
Etter jul blir det talentkonkurranse, den kan man fortsatt melde seg på frem til siste dag i desember. Annet enn det, kommer det flere nye radioverter og programmer. Det blir mer fokus på Barneradio og ikke minst mye nytt av musikk. 

Comments(0)

Log in to comment