Karantenesending i 12 timer 21. Mars!


March 20, 2020

Vi har fått med oss Game-Corner på en direktesending som skal vare i 12. timer! Det blir den største direktesendingen Noxx Radio, noen gang gjennomfører og med seg har de fått med seg Game-Corner.net som skal være med å dra lasset. Sendingen starter klokken 12:00 Lørdag, den 21. Mars 2020 og varer til midnatt. Iløpet av sendingen vil det bli skiftet radioverter, og det blir mange temaer som kommer opp. Har du en sak du vil vi skal ta med eller sjekke rundt? Send den på mail til post@noxxradio.com 

Tanken er å ufordre oss selv til å holde pratene og den gode musikken, spinnende i 12 timer. Samt at vi ønsker å lage "Karanteneradio" for de som sitter inne og ikke får gjort så veldig mye annet. Det blir muligheter for å ringe oss, sende oss meldinger og ønske seg musikk. Det blir konkurranser og vi skal dra opp temaer som er aktuelle, også skal vi sjekke tempen hos nordmenn som sitter i karantene i disse dager. Vi håper dere henger med oss på dette eventyret som varer i hele 12-timer. 

Du kan allerede nå sende inn hilsning/ønsker eller melding om hva du bruker dagene på: 

1. Sms med kodeord STUDIO til 2090. ( Start sms med STUDIO og ta et mellomrom, deretter skriver du meldingen og sender til 2090 (1,-) kontantkort / (0,-) Abbonoment ) 

2. Melding til vår facebook-side. 

3. Epost til post@noxxradio.com

Vi ser fram til dette, med vennlig hilsen Noxx Radio & Game-Corner. 

LØRDAG 21. MARS 2020 KLOKKEN 12:00-23:59 

Comments(0)

Log in to comment